Rosa saapui meille 24.2.2013 suuren eläin laumamme jatkoksi. Haimme Rosan kolmen tunnin ajomatkan päästä Lievestuorelta. Kun pääsimme kotiin piti mennä heti navettaan, pikku-neiti halusi heti tulla hakemaan kanssani turvetta. Kun kannoin saaveja navettaan ihmettelin missä Rosa oli huutelin ja huutelin sitten menin sanomaan äidille "Rosa on hävinnyt en löydä sitä mistään" sitten myös äiti tuli etsimään kun olimmme etsineet jo 30 min äiti päätti soittaa kaverilleni jolla on koira etsintä-partiossa. Mutta heti kun puhelin alkoi hälyttää Rosa jolkotteli aussiemme Elvin perässä turve-aumalta päin pihaa kohtii. Ja silloin minulta pääsi syvä huokaus "huuuuuuuh" onneksi ei sattunut mitään.

Illalla kun olimme sisällä leikimme varmaan tunnin kunnes piti mennä nukkumaan. Minua hieman jännitti miten ensimmäinen yö uudessa kodissa menee. No hyvinhän se meni Rosa nukkui koko yön vinkumatta. Ja vain parit pissat oli paperilla.

Seuraavana päivänä tutustuttiin jo muihin koiriin: Beetaan, Giselaan, Elviin ja Muroon sen jälkeen lähdimme ottamaan valokuvia:

Helmikuu%2013%20128-normal.jpgHelmikuu%2013%20145-normal.jpgHelmikuu%2013%20148-normal.jpg